Author Topic: Trying a new style  (Read 3878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #15 on: June 07, 2016, 10:25:39 pm »
Sorry if this isn't the best thread to report the issue, but:
On the new hb/index.php, I don't get any waypoint markers, whether "Show Markers" is checked or not.

I wonder how I broke that.  I'm working through the "user" pages now and will finish that up before moving on to improve the hb, at which time I'll probably revamp that feature anyway.  Thanks.

Offline yakra

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2364
  • Last Login:Today at 12:59:52 pm
Re: Trying a new style
« Reply #16 on: June 07, 2016, 11:11:07 pm »
Different page though.
user/mapview.php vs hb/index.php

Offline Quidditch33

  • Milwaukeye
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
  • Gender: Male
  • Last Login:March 31, 2019, 04:05:30 pm
  • I want to be the first one to collect them all!
    • Travel Mapping User Page
Re: Trying a new style
« Reply #17 on: June 08, 2016, 12:21:26 pm »
Dear Jim,

I'm not sure if you fixed the issue yet, but the markers seem to work for me just fine.

Thanks,
-The journey of a thousand miles begins with a single step... on the gas.

Offline michih

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1938
  • Last Login:Today at 03:01:11 pm
Re: Trying a new style
« Reply #18 on: June 08, 2016, 02:16:41 pm »
I'm not sure if you fixed the issue yet, but the markers seem to work for me just fine.

It's fixed on http://tmtest.teresco.org/ but it doesn't work on http://tm.teresco.org/.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #19 on: June 08, 2016, 02:38:37 pm »
I'm not sure if you fixed the issue yet, but the markers seem to work for me just fine.

It's fixed on http://tmtest.teresco.org/ but it doesn't work on http://tm.teresco.org/.

At the moment, both of those should be identical, so this is a good clue.  I won't have a chance to look at it until later tonight but I am confident I'm just missing a file somewhere or something like that.  For now, I guess those needing the "show markers" functionality can point at the tmtest site.

Offline Quidditch33

  • Milwaukeye
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
  • Gender: Male
  • Last Login:March 31, 2019, 04:05:30 pm
  • I want to be the first one to collect them all!
    • Travel Mapping User Page
Re: Trying a new style
« Reply #20 on: June 08, 2016, 04:07:09 pm »
I'm a bit confused, I used http://tm.teresco.org/user/mapview.php?u=quidditch33&rg=WI and the markers seemed to work fine, not on the test site.

Thanks,
-The journey of a thousand miles begins with a single step... on the gas.

Offline michih

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1938
  • Last Login:Today at 03:01:11 pm
Re: Trying a new style
« Reply #21 on: June 08, 2016, 04:19:53 pm »
I'm talking about the highway browser though ;).

Offline michih

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1938
  • Last Login:Today at 03:01:11 pm
Re: Trying a new style
« Reply #22 on: June 08, 2016, 04:22:15 pm »
The main thing so far is a consistent title/header/"link bar" at the top and another "link bar" across the bottom of all pages.

All pages except the forum. Unfortunately, there's no link from the forum to (minimum) start page...

Offline Quidditch33

  • Milwaukeye
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
  • Gender: Male
  • Last Login:March 31, 2019, 04:05:30 pm
  • I want to be the first one to collect them all!
    • Travel Mapping User Page
Re: Trying a new style
« Reply #23 on: June 08, 2016, 05:25:50 pm »
I'm talking about the highway browser though ;).
Ah, I see. It doesn't work on the Highway Browser after an investigation.

Thanks,
-The journey of a thousand miles begins with a single step... on the gas.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #24 on: June 08, 2016, 06:39:33 pm »
The main thing so far is a consistent title/header/"link bar" at the top and another "link bar" across the bottom of all pages.

All pages except the forum. Unfortunately, there's no link from the forum to (minimum) start page...

The forum is its own thing (an SMF instance).  If we want a link there back to the main project page, I'll leave that to our expert forum admin, @rickmastfan67.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #25 on: June 08, 2016, 08:37:32 pm »
"Show markers" should be back on the HB.  Somehow, I missed one file (the icon used for the markers) when I moved devel/hb.php to hb/index.php .

Offline Quidditch33

  • Milwaukeye
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 116
  • Gender: Male
  • Last Login:March 31, 2019, 04:05:30 pm
  • I want to be the first one to collect them all!
    • Travel Mapping User Page
Re: Trying a new style
« Reply #26 on: June 08, 2016, 09:38:12 pm »
Markers work now. Thanks Jim!
-The journey of a thousand miles begins with a single step... on the gas.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #27 on: June 08, 2016, 09:53:37 pm »
Check out the new sections on the main site index.  Continued feedback is welcome.

Offline bejacob

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 146
  • Last Login:December 06, 2019, 10:55:59 am
Re: Trying a new style
« Reply #28 on: June 09, 2016, 07:28:09 am »
One piece of functionality that used to work but no longer seems to is the link from the region page to a specific route. In the past when looking at a regions (for example my travels in Ohio http://tm.teresco.org/user/mapview.php?u=bejacob&rg=OH, I could then click on a route such as I-80 on the table and get the highway browser showing my progress on clinching that route. Now it gets a "404 Not Found" error http://tm.teresco.org/devel/hb.php?u=bejacob&r=oh.i080.

 I can still get to the proper page by clicking the HB first and then selecting the route http://tm.teresco.org/hb/index.php?r=oh.i080, but I liked being able to drill down to a specific route from the regional mapview page.

All the other enhancements seem to be working fine.

Offline Jim

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1559
  • Last Login:Today at 02:15:39 pm
Re: Trying a new style
« Reply #29 on: June 09, 2016, 08:13:23 am »
One piece of functionality that used to work but no longer seems to is the link from the region page to a specific route. In the past when looking at a regions (for example my travels in Ohio http://tm.teresco.org/user/mapview.php?u=bejacob&rg=OH, I could then click on a route such as I-80 on the table and get the highway browser showing my progress on clinching that route. Now it gets a "404 Not Found" error http://tm.teresco.org/devel/hb.php?u=bejacob&r=oh.i080.

 I can still get to the proper page by clicking the HB first and then selecting the route http://tm.teresco.org/hb/index.php?r=oh.i080, but I liked being able to drill down to a specific route from the regional mapview page.

All the other enhancements seem to be working fine.

I found that last night as I was working on the mapview code, and already made the fix in the code.  That fix will be rolled out with the new version I hope to finish up today or tonight.  Thanks.