Author Topic: Forum suggestions  (Read 727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline froggie

  • TM Collaborator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 284
  • Last Login:Today at 04:51:11 pm
Forum suggestions
« on: February 05, 2016, 04:09:54 pm »
Starting a general forum suggestions thread, although I only have one suggestion at present:

Can we get the Quick Reply box to be "permanently open" (i.e. no clicking on the plus sign necessary), similar to how it is on the AARoads forum?

Offline rickmastfan67

  • TM Collaborator (A)
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 478
  • Gender: Male
  • Last Login:July 13, 2018, 08:16:03 am
Re: Forum suggestions
« Reply #1 on: February 05, 2016, 08:03:20 pm »
Profile > Look and layout > Use quick reply on topic display

Offline froggie

  • TM Collaborator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 284
  • Last Login:Today at 04:51:11 pm
Re: Forum suggestions
« Reply #2 on: February 07, 2016, 10:09:44 am »
Danke.

Offline si404

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 679
  • Last Login:Today at 09:33:10 am
Re: Forum suggestions
« Reply #3 on: February 10, 2016, 11:56:51 am »
I've had a problem that posts have gained extraneous (font=verdana)(size=2px) tags around the first paragraph, requiring modification before or after I post. How do I avoid the wyswyg editor doing that for no reason - or do I just have to switch to the BBCode editor everytime and use that?

Also, it's hard to know with this post (that has no tags) which editor I'm on.

Offline rickmastfan67

  • TM Collaborator (A)
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 478
  • Gender: Male
  • Last Login:July 13, 2018, 08:16:03 am
Re: Forum suggestions
« Reply #4 on: February 10, 2016, 12:09:23 pm »
What browser are you using?  Seems there's some problems with the WYSIWYG Editor & Chrome.
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=520962.0

I've personally never had any problems with extra 'font' info (I use Firefox), so I honestly have no idea why it's happening.
« Last Edit: February 10, 2016, 12:11:10 pm by rickmastfan67 »

Offline si404

  • TM Collaborator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 679
  • Last Login:Today at 09:33:10 am
Re: Forum suggestions
« Reply #5 on: February 10, 2016, 12:23:03 pm »
What browser are you using?  Seems there's some problems with the WYSIWYG Editor & Chrome.
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=520962.0
Chrome. That link isn't helpful at all other than pointing out that a problem exists with Chrome and the WYSWYG editor, but thanks for it.

Offline bm7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Last Login:August 26, 2017, 01:41:37 pm
Re: Forum suggestions
« Reply #6 on: February 10, 2016, 05:07:53 pm »
I'll just post it here instead of making a new thread - there's a misspelling on the "Completed Highway Systems Threads" board, it's spelled as "completetd".

Offline rickmastfan67

  • TM Collaborator (A)
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 478
  • Gender: Male
  • Last Login:July 13, 2018, 08:16:03 am
Re: Forum suggestions
« Reply #7 on: February 10, 2016, 10:32:53 pm »
I'll just post it here instead of making a new thread - there's a misspelling on the "Completed Highway Systems Threads" board, it's spelled as "completetd".

Fixed.